Wie gingen je voor?

Result Internetmarketing heeft onder andere voor de volgende bedrijven op (gezamenlijke) projectbasis mogen werken:

Enkele ontvangen testimonials

Result Internetmarketing verzorgt al jaren de online marketing voor De Garagedeur Specialist. Dus toen ik (Johan Blom) het bedrijf in 2019 overnam, hebben we de samenwerking voortgezet.


Dat is een goed besluit geweest. De online vindbaarheid in Google is goed en het aantal aanvragen dat via de website binnenkomt blijft groeien. Afgelopen jaar steeg het aantal aanvragen zelfs met 60%.


Naast dat de resultaten naar tevredenheid zijn, ben ik ook op persoonlijk vlak blij met de samenwerking. Sjoerd komt proactief met optimalisatiepunten voor onze website en schakelt met de websitebouwer, zodat ik weinig omkijken heb naar de online marketing.


Ik beveel Result Internetmarketing van harte aan voor ieder bedrijf dat online beter gevonden wilt worden en meer aanvragen via de website binnen wilt krijgen.

Johan Blom

De Garagedeur Specialist 

Sjoerd heeft werk voor ons verricht om de vindbaarheid van onze website te verbeteren. Gedurende het traject kreeg ik maandelijks inzicht in de ontwikkeling van posities op zoekwoorden die voor mijn website relevant zijn. 

Ook werd mij hierdoor duidelijk wie mijn grootste concurrenten (online) waren. Naast een stijging van de posities op de zoekwoorden, vond ik de manier waarop Sjoerd te werk gaat prettig. Hij denkt goed met je mee en heeft kennis van zaken.

Alex Koolmees

B&K Moordrecht BV

Mijn naam is Leendert-Jan Roos, ik ben zelfstandig financieel- en marketingconsultant. Mijn bedrijfsactiviteiten hebben als doel het structureel verbeteren van de financiële resultaten van bedrijven in het MKB. Ik begeleid continu 10 tot 12 ondernemers die vanuit hun ambitie of door (financiële) nood geboren dingen anders moeten gaan doen.

Bij één van mijn klanten constateerde ik afwezigheid van commerciële activiteiten en de afwezigheid van een goede visie op het online vermarkten van zijn product. Mijn klant heb ik in contact gebracht met Sjoerd. De twijfels over het slagen van de inspanningen van Sjoerd waren vooral bij mijn klant aanwezig. Er moest een strategiewijziging worden gerealiseerd met inzet van Sjoerd.


De focus werd verlegd naar het volledig online vermarkten van 1 specifiek product. Met de inzet van Sjoerd leverde dit na 12 maanden inspanning een veelvoud aan online aanvragen naar dit product op. Tot op de dag van vandaag plukt de ondernemer de vruchten van deze investering. Inmiddels vertegenwoordigd dit product een omzetaandeel van 20% op jaarbasis, in plaats van 5% twee jaar geleden.

Voor aanbieders van consumentenartikelen met een hoge aanschafwaarde, waarvan het product technisch van aard is, beveel ik Sjoerd van harte aan.

Leendert-Jan Roos

Roos Added Value

Wij (TreeUnit) hebben een fijne samenwerking met Sjoerd! Ideeën worden snel opgepakt en uitgewerkt. Sjoerd denkt altijd mee en heeft veel verstand van zaken.


Wij hebben sinds Sjoerd voor ons werkt veel meer verkeer en aanvragen via de website. Tevens krijgen wij regelmatig complimenten over hoe onze website eruit ziet en hoe makkelijk het te begrijpen is.

Kimberly Puiman

TreeUnit

Mijn website moest hoognodig aangepast worden. Mobile responsive enzo. De techniek hiervoor heb ik niet in huis, dus dat heb ik uitbesteed aan een webdesigner. De webdesigner levert vervolgens een website af die technisch in orde is, maar dan....


Hoe zorg ik ervoor dat de website goed gevonden gaat worden en hoog in de Google zoekresultaten komt? Met andere woorden: hoe maak ik goede content, welke zoekwoorden worden veel gebruikt en hoe zit het met de concurrentie? Alle antwoorden op dit soort vragen kreeg ik van Sjoerd Hansen van Result Internetmarketing.


Ik kan iedereen die zijn of haar website wilt optimaliseren dan ook aanraden om eens met Sjoerd te praten.

Sandra Hamstra 

Hamstra Graveerwerken

Sjoerd is ontzettend klantgericht en gaat altijd voor de hoogste kwaliteit. Hij denkt goed na over alles wat hij doet en adviseert, wat hem een zeer waardevolle sparringspartner maakt. 

In onze samenwerking met verschillende klanten weet hij altijd wel een manier te vinden om tot een goed eindresultaat te komen. Daarnaast is Sjoerd erg helder in zijn communicatie en heeft hij een groot empathisch vermogen, dat maakt hem voor zowel collega's als klanten erg prettig in de omgang.

Ik ken Sjoerd als een integer, betrouwbaar en gedreven persoon. Iemand die elk online marketing team naar een hoger niveau brengt!

Timo Brock

TIC Online Marketing

Result Internetmarketing heeft ons geholpen om in kaart te brengen hoe wij als organisatie meer lidmaatschappen kunnen verkopen en de huidige klanten beter van dienst kunnen zijn.


Daarbij is niet alleen gekeken naar de online kant van de bedrijfsactiviteiten, maar ook naar de offline kant. Erg waardevol, aangezien internetmarketing nauw verwant is met de andere (offline) aspecten van een bedrijf. Andere internetmarketeers zouden hier dan ook een voorbeeld aan kunnen nemen.


Sjoerd heeft zijn bevindingen in een concreet en praktisch toepasbaar plan opgeleverd, waarmee we direct aan de slag konden gaan. Bedankt voor het geleverde werk Sjoerd.

Rene Wieten

Jawi Sportcenter

Ik heb de workshop 'Je website als je beste verkoper' gevolgd: helder verhaal, confronterend en een eye-opener. Hier kan ik verder mee.

Peter van der Burg

Sagittarius Ontwerpen

Ik heb de workshop 'Hoe haal je meer uit je website' bijgewoond. Zeker zinvol om te volgen en de opgedane kennis mee naar huis te nemen.

Rinus Walraven

Sundesign

Neem contact op

Wil je weten hoe jij ook meer uit de website voor jouw bedrijf kunt halen? Neem dan contact met ons op. We zijn benieuwd naar jouw verhaal en luisteren graag naar je.