Toegevoegde Waarde Van Result Internetmarketing

Result Internetmarketing is opgericht door Sjoerd Hansen. De gedachte achter het bedrijf is dat een website geen kostenpost moet zijn, maar een zinvolle bijdrage aan het bedrijfsresultaat moet leveren.

Er zijn echter dusdanig veel internetmarketing bureaus dat het lastig kan zijn om in te schatten welk bureau jou het beste kan helpen. Daarom hebben we in drie punten de toegevoegde waarde van Result Internetmarketing uiteen gezet. Hopelijk wordt de keuze zo een stukje gemakkelijker.

1: Specialisme

Om ervoor te zorgen dat het rendement van een website zo goed mogelijk verbetert, is specialisme voor ons belangrijk. Daarom hebben wij ervoor gekozen om ons in online strategie├źn, SEO, SEA en content marketing te specialiseren.

Daarnaast hebben we een netwerk van specialisten in andere vakgebieden opgebouwd (zoals conversie optimalisatie). Het resultaat van de klant stellen wij daarmee voorop, doordat specialisten vaak betere resultaten in hun vakgebied realiseren dan generalisten. 

2: Bijscholing

Omdat internetmarketing continu in ontwikkeling is, is bijscholing een must. Daarom volgen we diverse platformen op het gebied van online marketing. Zowel nationaal als internationaal.

3: Marketing en Sales achtergrond

Door de marketing en sales achtergrond van Sjoerd Hansen, komt het regelmatig voor dat er ook op strategisch niveau kan worden meegedacht over de offline marketinginspanningen van een bedrijf.

Voor de uitvoering van offline marketing beschikt Result Internetmarketing over een sterk netwerk van offline marketing specialisten. Zo kunnen offline en online marketing elkaar prima aanvullen.

Heb je een goed gevoel bij de toegevoegde waarde van Result Internetmarketing? Neem dan contact met ons op.  We maken graag kennis met je.

Op deze pagina lees je alles over de toegevoegde waarde van Result Internetmarketing.

Sjoerd Hansen, eigenaar Result Internetmarketing