SEO coaching

Besteed je veel tijd en geld aan SEO (ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd) en wordt jouw website maar niet goed vindbaar? Dat is niet alleen erg frustrerend, maar ook nog eens zonde van je tijd en geld. SEO coaching is dan een goed hulpmiddel om hier verandering in aan te brengen.

Hoe gaat SEO coaching in zijn werk?

Om te beginnen plannen we een kennismakingsgesprek in en brengen we je doelen op het gebied van SEO in kaart. Vervolgens maken we afspraken over de te nemen stappen en krijg je periodiek (meestal wekelijks) een coachingsessie waarin we gezamenlijk de SEO van jouw website optimaliseren.

Buiten de coachingsessies om krijg je opdrachten waarmee je aan de slag kunt en die we tijdens de sessies bespreken. Zo werk je stap voor stap toe naar het verbeteren van de vindbaarheid van jouw website.

Waarom SEO coaching van Result Internetmarketing?

  • Praktijkgericht: het geleerde kan je direct toepassen
  • Tijdens de coaching sessies werken we samen jouw SEO strategie uit, waardoor je precies weet wat je wanneer moet gaan doen
  • Indien gewenst is coaching op afstand (via videobellen) mogelijk. Praktisch voor als je ver buiten de Randstad werkt
  • Je SEO coach beschikt over uitstekende kennis en ervaring door met succes afgeronde cursussen en praktijkervaring

Kortom, met SEO coaching van Result Internetmarketing staat er een ervaren coach aan je zijde die weet hoe hij jou verder kan helpen. Zo word je voor jouw potentiƫle doelgroep vindbaar en heb je altijd een back up als je SEO hulp nodig hebt.

Hulp bij online marketing in de vorm van SEO coaching.