SEO teksten laten schrijven

Er zijn veel bedrijven waar je SEO teksten kunt laten schrijven, omdat er veel vraag naar is. Dat betekent dat er in vrijwel iedere branche enorm veel webpagina’s zijn die allemaal op dezelfde zoekwoorden zijn geoptimaliseerd.

Veel concurrentie

Om je een idee te geven: op het moment dat deze tekst werd geschreven, kwamen er bijna 100.000 zoekresultaten in Google naar boven toen we op ‘SEO teksten laten schrijven’ zochten (het zoekwoord waarop deze pagina is geoptimaliseerd).

De kans is dus groot dat er op de zoekwoorden waarop jij gevonden wilt worden ook duizenden webpagina’s zijn die met elkaar de strijd aangaan om op de eerste pagina in Google terecht te komen. Wanneer je webteksten hebt laten schrijven kun je er dus bijna gif op innemen dat je een paar maanden later teleurgesteld bent in de vindbaarheid van jouw website.

De oplossing: webteksten laten schrijven EN promoten

Ik hoor je denken ‘’Wat moet ik dan doen, om ervoor te zorgen dat mijn teksten toch vindbaar worden?’’ Simpel: nadat je de webteksten hebt laten schrijven en deze op je website zijn gepubliceerd moeten de pagina’s waarop de tekst staan ‘gepromoot’ worden.

Maak de webteksten die je hebt laten schrijven vindbaar door naast zoekwoorden te gebruiken ook voor links vanaf andere websites te zorgen.

Promoten betekent onder andere dat er op andere websites links (klikbare tekst en/of afbeeldingen) moeten worden aangemaakt die naar jouw SEO teksten verwijzen. Zie de links als stemmen die je van andere websites krijgt, waardoor jouw webpagina’s in de ogen van Google waardevoller worden. Het verzamelen van inkomende links moet alleen wel op de juiste manier gebeuren, anders krijg je niet het gewenste effect. Wij kunnen je daarbij helpen.

Result Internetmarketing schrijft EN promoot

In tegenstelling tot veel van onze collega’s, helpen we bedrijven niet alleen met het schrijven van SEO teksten, maar promoten we ze ook. En we hebben daar heel bewust voor gekozen. Want zeg eens zelf: je investeert toch liever niet in website teksten die vervolgens door weinig potentiële klanten worden gelezen, omdat ze in Google niet goed vindbaar zijn?

Als je deze vraag met een nee beantwoord, druk dan op de onderstaande knop, vul je gegevens in en we nemen contact met je op om vrijblijvend kennis te maken.

(Natuurlijk kunnen we je ook helpen als je al webteksten hebt en deze wilt promoten)

Wie gingen je voor?

Bekijk voor welke klanten Result Internetmarketing heeft mogen werken en lees hoe onze klanten de samenwerking hebben ervaren.

Het laten schrijven van SEO teksten zorgt vaak voor onvoldoende resultaat. Promotie van de teksten wordt namelijk vaak overgeslagen.