Op deze pagina kun je onze privacy policy, cookieverklaring en disclaimer lezen. Ook kun je op deze pagina je cookie instellingen voor deze website wijzigen. ​Gebruik hiervoor de link 'Verander uw toestemming' in het gedeelte over de cookieverklaring.

Privacy Policy

Bij Result Internetmarketing worden persoonsgegevens verwerkt van klanten, leads, prospects en andere contacten. In deze Privacy Policy leggen we je uit waarom en op wat voor manier we jouw persoonsgegevens gebruiken en verwerken.

Het uitgangspunt daarbij is dat persoonlijke informatie die je aan Result Internetmarketing verstrekt (via deze website, per telefoon, per e-mail, per post of mondeling) vertrouwelijk wordt behandeld en niet wordt gedeeld met andere partijen (tenzij je daar toestemming voor hebt gegeven.)

Welke persoonsgegevens verwerken wij?

  • Voornaam
  • Achternaam
  • Bedrijfsnaam
  • Zakelijk adres. Indien het zakelijke adres hetzelfde is als het privéadres, dan verwerken we het privéadres.
  • Vestigingsplaats
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Betaalgegevens
  • Functietitel
  • Informatie over de contactgeschiedenis

Doelen verwerking persoonsgegevens

De doelen waarvoor wij persoonsgegevens verwerken, zijn als volgt:

Wettelijke verplichtingen

Een gedeelte van de gegevensverwerking, komt voort uit wettelijke verplichtingen. Hierbij gaat het met name om persoonsgegevens die we nodig hebben om onze belastingplicht te vervullen.

Onze dienstverlening, marketing en acquisitie (werving)

De reden dat we voor onze dienstverlening persoonsgegevens verwerken, is dat wij op die manier in staat zijn om onze contactpersonen en (potentiële) klanten goed van dienst te kunnen zijn en goede communicatie tussen hen en Result Internetmarketing mogelijk te maken.

Zo houden wij een klantenadministratie bij en slaan we aantekeningen van gevoerde gesprekken op, om onze contactpersonen en (potentiële) klanten van dienst te kunnen zijn. Denk hierbij aan informatie die we gebruiken om offertes uit te brengen, of aan informatie die als input dient voor het nabellen van een lead of prospect.

Voor campagnes verwerken wij ook persoonsgegevens. Denk hierbij aan IP-adres, Cookie ID, Social ID en het surfgedrag tijdens een bezoek op onze website. Dit doen we zodat we de website kunnen verbeteren om de kans op nieuwe klanten via de website te vergroten. Een tweede reden is om op de juiste plekken de juiste (lees relevante) advertenties te tonen via Google Adwords (Google adverteren).


Rechten van betrokkenen

Vanuit de AVG heeft iedere persoon een bepaald aantal rechten. We benoemen ze hieronder en doen ons uiterste best om te voldoen aan de wetgeving. Mocht je desondanks tips of opmerkingen voor ons hebben? Dan horen wij dat graag van je. Om gebruik te maken van jouw rechten, kun je contact met ons opnemen via info@resultinternetmarketing.nl of via telefoonnummers 06 513 99 349 en 085 301 8079.

Inzage, informatie en wissen

Je hebt het recht om in te zien welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. We informeren je graag en zo goed mogelijk over de reden(en) en op welke manier(en) we jouw gegevens verwerken. Als je het wilt, dan kun je de persoonsgegevens die wij van jou hebben opgeslagen laten verwijderen. Het kan echter wel voorkomen dat we voor andere doeleneinden (bijvoorbeeld administratieve doeleinden) de persoonsgegevens dan nog wel moeten verwerken.

Rectificatie

Het kan per ongeluk gebeuren dat de door ons opgeslagen persoonsgegevens niet of niet geheel correct zijn. Wanneer je het vermoeden hebt dat we verkeerde gegevens van je hebben, laat het ons dan even weten zodat we de gegevens kunnen aanpassen.

Beperking en bezwaar (verzet) maken

Wanneer je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je aangeven dat je de verwerking van jouw gegevens wilt beperken. Ook kun je bezwaar maken tegen de verwerking. In gevallen dat het om verwerking gaat en het doel daarbij marketing gerelateerde activiteiten zijn, dan zullen we de verwerking van jouw gegevens zo snel mogelijk stoppen.

Overdraagbaarheid

Wanneer je wilt dat jouw persoonsgegevens worden overgedragen, neem dan contact met ons op.

Toestemming(en) intrekken

Je kunt bijvoorbeeld toestemming voor het ontvangen van e-mail van ons stopzetten. Als je een gegeven toestemming voor een andere verwerking van jouw persoonsgegevens wilt intrekken, neem dan contact met ons op.

Klacht indienen

Het kan helaas voorkomen dat je het vermoeden hebt dat wij (onbedoeld) niet handelen in overeenstemming met de privacywetgeving. In dat geval horen wij dat graag van je en nemen we jouw berichtgeving uiterst serieus.

Het is echter ook mogelijk om een klacht in te dienen bij de AP (Autoriteit Persoonsgegevens). ​Ook kun je de AP inlichten via deze link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.


Bewaartermijnen van jouw persoonsgegevens

Wij zullen jouw persoonsgegevens en (indien van toepassing) data van jouw websitebezoekers niet langer dan noodzakelijk bewaren. De termijn waarin we jouw gegevens bewaren is met name verbonden met het doel waarvoor de gegevens zijn ontvangen of zijn verzameld. Ook kunnen wettelijke verplichtingen een rol spelen. Zo worden personalia, adresgegevens, contactgegevens en betaalgegevens maximaal 7 jaar bewaard na het boekjaar waarin onze dienstverlening is stopgezet, dit in verband met de bewaarplicht vanuit de belastingdienst.​

De grondslagen voor het verwerken van jouw persoonsgegevens

De grondslagen waarvoor wij persoonsgegevens verwerken zijn: wettelijk plicht, het maken en beheren van overeenkomsten, het voeren van een klantenadministratie en het mogelijk maken om contact te kunnen opnemen met klanten, leads en prospects. Ook verwerken we sommige gegevens, maar dan alleen met jou toestemming, het gaat in die gevallen vooral over online tracking methoden.

Derde ontvangers

We werken samen met andere bedrijven om onze dienstverlening uit te kunnen voeren, dit zijn verwerkers. Zo werken we samen met Verdel ICT en Media voor de e-mail en cloud oplossing (Offcie365), en maken we gebruik van Google Analytics. Deze bedrijven verwerken persoonsgegevens in overeenstemming met de opdracht van Result Internetmarketing.

Het kan voorkomen dat we via de wet verplicht zijn om persoonsgegevens aan derden te geven, denk hierbij aan de belastingdienst.

Uitgaande links

Op de website van Result Internetmarketing kunnen verwijzingen (links) staan die naar andere websites verwijzen. Wij zijn niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor de wijze waarop de personen achter die websites persoonsgegevens verwerken, lees daarvoor altijd de privacy policy van de betreffende website.

Beveiligingsmaatregelen

​Bij Result Internetmarketing nemen we de beveiliging van (persoons)gegevens serieus. Daarom nemen we maatregelen om verlies, toegang van onbevoegden, misbruik , ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijzigingen te voorkomen. Dergelijke maatregelen zijn onder andere het gebruik van een virusscanner en het sluiten van verwerkersovereenkomsten met onze klanten (indien dat nodig is), zodat duidelijk is hoe we met persoonsgegevens omgaan.

Cookieverklaring

Op de website van Result Internetmarketing gebruiken we cookies. Het doel daarvan is om onze dienstverlening te kunnen verbeteren, onze website goed te laten functioneren en te verbeteren (door analyses), en om campagnes efficiënt/effectief uit te voeren.

Wat is een cookie?

Een cookie is een klein tekstbestand. Cookies worden door een pagina op het internet op apparaten gezet, denk hierbij aan mobiele telefoons, tablets, en computers. Op onze website kun je toestemming geven voor het plaatsen van cookies en die toestemming ook weer intrekken.

Waarom gebruiken wij cookies?

Result Internetmarketing gebruikt Analytics cookies om het gebruik van resultinternetmarketing.nl te onderzoeken. Daarbij wordt een cookie op je pc of mobiel apparaat gezet en krijgt Result Internetmarketing inzicht in de websitebezoeken.

Denk hierbij aan op welk apparaat (mobiel of desktop) de bezoekers de website bezoeken, hoe vaak de website wordt gebruikt en hoeveel bezoekers er op een specifieke webpagina’s zijn geweest. Op basis van de data kunnen we onze website verbeteren. De statistieken van onze website zijn opgebouwd uit anonieme data, doordat we Google Analytics privacy vriendelijk hebben ingesteld.

Google Analytics is privacy vriendelijk ingesteld

De maatregelen die wij hebben genomen om Google Analytics privacy vriendelijk in te stellen zijn:

  • We hebben met Google een bewerkersovereenkomst afgesloten
  • Alle mogelijkheden die Google aanbiedt om gegevens met Google te delen hebben we uitgezet
  • We hebben het laatste octet van IP-adressen gemaskeerd
  • We maken geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies.

In het geval je niet wilt dat je geanonimiseerde gegevens naar Google Analytics verzend, dan kun je de Google Analytics Opt-out Browser Add-on gebruiken. Deze kun je via de volgende link downloaden: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=nl

Welke cookies gebruiken wij?

​Wij maken gebruik van Cookiebot om de toestemming voor cookies te beheren. Vanuit Cookiebot wordt in onderstaande alinea's eerst nadere/uitgebreidere informatie over cookies​​​ gegeven (deels een herhaling van de voorgaande alinea's). Ook wordt benoemd welke cookies op deze website worden gebruikt.

Cookies verwijderen

Het verwijderen van cookies kun je eenvoudig via je browser doen. Een aantal browsers die vaak worden gebruikt en op welke manier je cookies uit deze browser kunt verwijderen, hebben we hieronder opgesomd.

Opt-out voor statistieken cookies

In eenvoudige taal: je kunt je afmelden voor statistieken cookies, dat kan met de Google Analytics Opt-out Browser Add-on. Deze kun je via de volgende link downloaden: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=nl

Disclaimer

We doen ons uiterste best om alle content (beeldmateriaal, video en tekst) zo accuraat mogelijk te houden. Toch kan het onverhoopt zo zijn dat er foutieve informatie op onze website staat. Dat kan per ongeluk zijn gebeurd, maar ook kan het zijn dat informatie (in bijvoorbeeld blogartikelen) achterhaalt is.

Wij kunnen echter niet aansprakelijk worden gesteld voor foutieve informatie. Het gebruik van deze website, alsook het gebruik van de informatie die je erop kunt vinden, is dus geheel voor eigen risico. Datzelfde geldt voor informatie die je op websites kunt vinden waarnaar wij vanaf onze website verwijzen.

Voor vragen met betrekking tot onze privacy policy, cookieverklaring en disclaimer kunt u contact met ons opnemen.

Contactgegevens

  • Result Internetmarketing
  • Contactpersoon privacy : Sjoerd Hansen
  • Adres: Euromarkt 47
  • Postcode: 2408 BB Alphen aan den Rijn
  • Telefoonnummers: 085 - 301 8079 of 06 - 513 99 349
  • E-mail: info@resultinternetmarketing.nl
  • Of maak gebruik van ons contactformulier