SEA uitbesteden (zoekmachine adverteren)

Wil je starten met SEA (ook wel zoekmachine adverteren genoemd) of heb je al campagnes lopen, maar zijn de resultaten niet naar je zin? Dan is SEA uitbesteden een verstandige keuze.

Adverteren in zoekmachines kan namelijk heel lucratief zijn. Maar als je het verkeerd aanpakt (bijvoorbeeld door teveel per klik te betalen of de verkeerde zoekwoorden te selecteren) kun je al snel veel geld uitgeven zonder dat je er een goed resultaat voor terugkrijgt. SEA gaat echter verder dan alleen een goed beheer van advertentiecampagnes.

Als de bezoekers die op jouw advertentie hebben geklikt op je website komen en vervolgens niets doen, is adverteren immers nog steeds zonde van je geld. Besluit je SEA aan Result Internetmarketing uit te besteden, dan kijken we dus ook naar de pagina's op je website waar je bezoekers vanuit een advertentie terechtkomen.

We zorgen dat de content op die pagina's op een dusdanige manier is gemaakt, dat jouw bezoekers het gevoel krijgen dat jij hen begrijpt. Zodra je bezoekers zich aangesproken voelen, neemt de kans dat ze tot actie overgaan namelijk flink toe.

Waarom SEA aan Result Internetmarketing uitbesteden?

  • We zorgen naast goede advertenties ook voor content die je doelgroep het gevoel geeft dat je hen begrijpt, waardoor de kans op actie veel groter wordt
  • Transparantie: iedere maand krijg je van ons een rapportage over de voortgang
  • Je advertenties worden op relevante zoekopdrachten onder jouw potentiĆ«le klanten vertoont, doordat we de campagne steeds verder optimaliseren
  • Kennis en ervaring door met succes afgeronde cursussen en praktijkervaring

SEA aan Result Internetmarketing uitbesteden betekent dat we veel verder kijken dan het opstellen van goede advertenties en het instellen van de juiste klikprijzen. Wanneer je voor een klik op je advertentie betaalt, wil je immers dat je websitebezoekers ook contact met je opnemen of liever nog, direct klant worden. Wij helpen je graag om dat doel te bereiken.

Wie gingen je voor?

Bekijk voor welke klanten Result Internetmarketing heeft mogen werken en lees hoe onze klanten de samenwerking hebben ervaren.

Google Adwords uitbesteden aan Result Internetmarketing.