​Praktijkgerichte SEO Consultancy

Met SEO consultancy krijg je antwoord op je vraagstukken.

Ben je druk met SEO, maar lukt het maar niet om vindbaar in Google te worden? Erg vervelend! Je investeert immers waardevolle tijd in je website en toch wordt hij niet goed gevonden...

Weet je, dat is nergens voor nodig. SEO is namelijk geen ingewikkelde wetenschap en met SEO consultancy weet je al snel wat je wel en niet moet doen om (beter) vindbaar in Google te worden.

Wat Zijn De Belangrijkste Aspecten Bij SEO?

In principe moet je een drietal zaken op orde hebben om beter vindbaar in Google te worden:

  • De technische kant van de website moet in orde zijn
  • De gekozen zoekwoorden moeten op de juiste plaatsen in de website staan
  • Er moeten links naar de website worden gebouwd (via blogs, persberichten, social media etc.)
Uitleg van zaken die bij SEO de aandacht verdienen.

Direct aan de slag?

Wil je direct aan de slag om jouw website op de SEO aspecten te verbeteren? Klik dan op onderstaande knop en neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden voor SEO Consultancy te bespreken. 

Hulp met SEO op afstand (via Skype) is ook mogelijk.

Waar Gaat Het Op SEO Gebied Vaak Fout?

Er zijn diverse oorzaken die ervoor kunnen zorgen dat je SEO inspanningen weinig effect hebben op je vindbaarheid in Google. Twee oorzaken die veel voorkomen zijn:

1: Te sterke concurrentie op de gekozen zoekwoorden
Het kiezen van de juiste zoekwoorden... Menig Internetmarketeer en websitebouwer zal je vertellen dat je op zoek moet gaan naar zoekwoorden waarop jij gevonden wilt worden en waarop veel wordt gezocht.

Maar... wat net zo belangrijk is, is om de kracht van de concurrentie op zoekwoorden te onderzoeken. Doe je dat niet? Dan loop je het risico dat je voor zoektermen kiest waarop je waarschijnlijk nooit goed vindbaar in Google gaat worden. Simpelweg omdat de concurrentie te sterk is...

SEO uitleg over het onderdeel concurrentie op zoekwoorden

2: Geen goede backlinks
Backlinks van andere websites zijn nog altijd erg relevant voor Google bij het bepalen van de positie van jouw website in de zoekresultaten. Het is hierbij belangrijk om voor een goede mix van diverse soorten links te zorgen. Denk hierbij aan persberichten en blogartikelen op websites die met jouw markt te maken hebben. Daarnaast kun je social media berichten met een link naar jouw website publiceren etc.

Voor wat betreft het krijgen van backlinks, is het van belang dat je de links van de juiste websites krijgt. Dit zijn websites die qua autoriteit in de ogen van Google voldoende credits hebben opgebouwd. Om erachter te komen welke websites geschikt zijn om een (back)link van te krijgen, is het belangrijk dat je weet waar je op moeten letten om dit te kunnen beoordelen. Maar hoe weet je waar je naar moet kijken?

Je vindbaarheid in Google wordt mede bepaald door kwalitatief hoge backlinks.

De Oplossing: SEO Consultancy

Met een SEO coach ga je doelgericht te werk en krijg je praktijkgerichte hulp bij SEO.

Je kunt op internet enorm veel informatie over SEO vinden. Het lastige daarbij is dat je niet weet welke informatie juist is. Voor je het weet ben je dus veel tijd en geld aan het verspillen, zonder dat je weet of het je wel wat gaat opleveren.

Daarom is SEO Consultancy een prima oplossing om sneller en doelgerichter te werk te gaan, zodat jouw website niet langer een kostenpost blijft, maar een opbrengstenpost kan worden. Als het goed is, was dat ook de reden om een website aan te schaffen.

Wat Kun Je Verwachten?

Als SEO coach leer ik je:

  • Hoe je een uitgebreid zoekwoordenonderzoek uitvoert, waarbij je rekening houdt met de zoekintentie van de bezoekers
  • Hoe je de zoekwoorden op concurrentie kunt onderzoeken
  • Hoe je de concurrentie kunt beoordelen en daarop keuzes voor zoekwoorden kunt maken
  • Hoe je heel gemakkelijk verwante zoekwoorden kunt vinden waarmee je jouw webteksten vanuit SEO perspectief in de ogen van Google zeer relevant kunt maken
  • Hoe je de gekozen zoekwoorden in je website dient te verwerken
  • Hoe je aan de juiste backlinks kunt komen en wat een goede mix van backlinks is
  • Welke factoren invloed hebben op de technische prestaties van je website

Sjoerd Hansen, oprichter Result Internetmarketing
en ervaren SEO specialist

Maar Er Is Meer...

Goede SEO inspanningen zullen op termijn positieve effecten op je vindbaarheid in Google hebben. Maar er is meer... Als je website gevonden wordt, moeten bezoekers namelijk geprikkeld worden om actie te ondernemen en bijvoorbeeld contact met je op te nemen. Maar hoe doe je dat? Ook daarbij ga ik je als SEO coach helpen: samen proberen we de websiteteksten zo op te stellen, dat je jouw bezoekers tussen de ogen kunt raken, zodat de kans op een actie groter wordt.

SEO Nu Echt Goed Aanpakken?

Wil je voorkomen dat je website enkel een kostenpost blijft? Vul dan je gegevens in en ik neem binnen twee werkdagen contact met je op om te bespreken hoe we concreet aan de slag zouden kunnen gaan.

(SEO consultancy via Skype behoort ook tot de mogelijkheden)